Leden Sportraad

Adviesraad voor gemeente Altena

Sportraad Altena zoekt een nieuw lid!

Wil je meedenken en adviseren over het sport- en beweegbeleid in Altena? De gemeente Altena is op zoek naar een inwoner – bij voorkeur uit Wijk en Aalburg – met een warm hart voor sport en die zich in wil zetten om mee te denken over het sportbeleid van Altena. Past dat bij jou? Dan nodigen wij je van harte uit om je kandidaat te stellen voor de Sportraad Altena. Als lid van deze adviesraad kom je op voor de belangen van inwoners die willen sporten en bewegen in de gemeente Altena. De adviesraad adviseert de gemeente over het beleid en signaleert leemten en knelpunten in beleid en uitvoering.

Jan Bel

Jan Bel

Voorzitter

Woont in Sleeuwijk. Geboren in 1956, getrouwd, drie kinderen en twee kleinkinderen. Graag sportief bezig op de fiets (race en mtb), op het ijs en in de sneeuw. Sinds oktober 2021 voorzitter van de Sportraad Altena, waar hij veel plezier aan beleeft. Van beroep financieel econoom en tot januari 2020, ruim 40 jaar, in de financiële sector gewerkt. Momenteel een aantal toezichthoudende- en adviesfuncties, naast wat vrijwilligerswerk.

Marielle Durieux

Marielle Durieux

Woont in Sleeuwijk. Werkzaam bij de Bas van de Goor Foundation als regio regisseur van de Nationale Diabetes Challenge. In haar werk brengt zij mensen met (risico op) diabetes in beweging naar een betere kwaliteit van leven. Sport en bewegen in de gemeente Altena toegankelijk maken voor iedereen, daar zet zij zich graag voor in. Probeert in beweging te blijven door te wandelen, een rondje te rennen of te gaan fietsen op de mountainbike. En dat beetje broodnodige spierkracht wekelijks trainen een uurtje in de buitenlucht bij EA Personal Training. Daarnaast vrijwilliger bij VV Sleeuwijk.

Erik den Dekker

Erik den Dekker

Geboren en getogen in Andel en tegenwoordig woonachtig in Rijswijk. Getrouwd en 3 kinderen. In het dagelijks leven werkzaam in de automotive. In zijn vrije tijd vooral bezig met de zwemsport. Naast het zelf actief zwemmen ook actief als jeugdtrainer en bestuurslid.

Rien de Ruijter

Rien de Ruijter

Woont in Woudrichem. Werkzaam bij de gemeente Molenlanden als Adviseur Riolering & Water. Tot aan de vorming van de gemeente Altena vanaf de oprichting lid van de Sportraad Woudrichem en penningmeester van Stichting Sportgala Woudrichem. Als vrijwilliger bij diverse verenigingen betrokken geweest en momenteel als TC’er bij de korfbalvereniging ACKC. Sportief actief geweest als voetballer en zwemmer en nog steeds (actief) als badmintonner bij de BC Hunters. Zijn ambitie is om sport in algemene zin te verbreden en dat dit ook geborgd kan worden met voldoende faciliteiten voor elke sport.

Mildred Stok

Mildred Stok

Woont in Woudrichem, getrouwd en moeder van twee kinderen. Werkzaam als investment manager bij ROM InnovationQuarter. In haar vrije tijd bezig met hardlopen en roeien in verenigingsverband. Houdt daarnaast van schaatsen (liefst op natuurijs), zeilen, wandelen en skiën. Sporten is de ideale manier om te ontspannen, energie op te doen en leuke mensen te ontmoeten. Haar ambitie is dat alle inwoners van Altena kunnen sporten of bewegen.

Tim van Linstee

Tim van Linstee

Woont in Rijswijk, geboren in 2001. Doet de opleiding Sportkunde aan Sporthogeschool Fontys in Eindhoven. Sportief actief bij WSV Woudrichem, als roeier, en bij GRC-14. Verder actief als trainer en begeleider bij WSV Woudrichem. AIs trainer en leider van de jeugd, help ik met het verzorgen van clinics en de begeleiding beginnende roeiers om hen veilig zelfstandig het water op te laten gaan.

Neem contact op

Heb je een vraag of verzoek aan de Sportraad Altena, dan kun je altijd contact met ons opnemen. 

Vul in de velden hiernaast je gegevens en bericht in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

3 + 7 =