Leden Sportraad

Adviesraad voor gemeente Altena

 

 

Jan Bel

Jan Bel

Voorzitter

Woont in Sleeuwijk. Geboren in 1956, getrouwd, drie kinderen en twee kleinkinderen. Graag sportief bezig op de fiets (race en mtb), op het ijs en in de sneeuw. Sinds oktober 2021 voorzitter van de Sportraad Altena, waar hij veel plezier aan beleeft. Van beroep financieel econoom en tot januari 2020, ruim 40 jaar, in de financiële sector gewerkt. Momenteel een aantal toezichthoudende- en adviesfuncties, naast wat vrijwilligerswerk.

Adriaan de Jong

Adriaan de Jong

Plaatsvervangend Voorzitter

Woont in Werkendam, gehuwd en 2 kinderen. In het dagelijks leven werkzaam in de werktuigbouw en ook praktijkopleider voor studenten. Daarnaast bestuurslid in het verenigingsleven en heeft een brede interesse voor de lokale politiek. Vanaf de oprichting betrokken bij de Sportraad Altena, een ambitieuze groep mensen, die wil dat we de gezondste gemeente van Nederland worden.

Kees Braat

Kees Braat

Secretaris

Woont in Woudrichem, gehuwd, 2 kinderen en kleinkinderen. Gepensioneerd, na 31 jaar gemeenteambtenaar en 13 jaar directeurbestuurder van een Woningcorporatie. Graag sportief bezig, langeafstand wandelaar. Vroeger hardloper en marathons en Roparuns gelopen. Tegenwoordig vooral recreatief fietser. Bestuurlijk actief in de voetballerij, bijvoorbeeld bij de Altena Cup. Daarnaast maatschappelijk betrokken.

Marielle Durieux

Marielle Durieux

Woont in Sleeuwijk. Werkzaam bij de Bas van de Goor Foundation als regio regisseur van de Nationale Diabetes Challenge. In haar werk brengt zij mensen met (risico op) diabetes in beweging naar een betere kwaliteit van leven. Sport en bewegen in de gemeente Altena toegankelijk maken voor iedereen, daar zet zij zich graag voor in. Probeert in beweging te blijven door te wandelen, een rondje te rennen of te gaan fietsen op de mountainbike. En dat beetje broodnodige spierkracht wekelijks trainen een uurtje in de buitenlucht bij EA Personal Training. Daarnaast vrijwilliger bij VV Sleeuwijk.

Ciska Boelens

Ciska Boelens

Woont in Wijk en Aalburg. Gepensioneerd. Tot 2019 40 jaar werkzaam als Luchtmacht Officier. Heeft affiniteit en kennis van (top) sport opgedaan door haar kinderen, die Nederlands Kampioen Judo en Tennis waren.

Erik den Dekker

Erik den Dekker

Geboren en getogen in Andel en tegenwoordig woonachtig in Rijswijk. Getrouwd en 3 kinderen. In het dagelijks leven werkzaam in de automotive. In zijn vrije tijd vooral bezig met de zwemsport. Naast het zelf actief zwemmen ook actief als jeugdtrainer en bestuurslid.

Rien de Ruijter

Rien de Ruijter

Woont in Woudrichem. Werkzaam bij de gemeente Molenlanden als Adviseur Riolering & Water. Tot aan de vorming van de gemeente Altena vanaf de oprichting lid van de Sportraad Woudrichem en penningmeester van Stichting Sportgala Woudrichem. Als vrijwilliger bij diverse verenigingen betrokken geweest en momenteel als TC’er bij de korfbalvereniging ACKC. Sportief actief geweest als voetballer en zwemmer en nog steeds (actief) als badmintonner bij de BC Hunters. Zijn ambitie is om sport in algemene zin te verbreden en dat dit ook geborgd kan worden met voldoende faciliteiten voor elke sport.

Martine Braal

Martine Braal

Woont in Werkendam met dochter en partner. Werkzaam als Personal Trainer en Leefstijlcoach. Aanbieder binnen de gemeente Altena van GLI (Gecombineerde Leefstijl Interventie). Zo kunnen nóg meer mensen geholpen worden in het realiseren van een gezonde leefstijl. Gezond leven, voeding en sporten zijn mijn passies.

Mark van Tilborg

Mark van Tilborg

Woont in Wijk en Aalburg, getrouwd en trotse vader van 2 sportieve meiden. Sinds 2014 zelfstandig consultant in de financiële dienstverlening. Zijn motto is: ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’. Zijn hele leven al een fanatiek sporter: begonnen met voetbal, daarna tennis en volleybal. Beleeft veel plezier aan hardlopen, wielrennen, mountainbiken, zwemmen, sportklimmen en triatlon. De combinatie van zijn ervaring als consultant en passie voor sport is een krachtige basis om de sportraad te versterken.

Naomi van der Graaf

Naomi van der Graaf

Woont in Sleeuwijk, gehuwd en drie kinderen. Werk voor Avres (voert voor 3 gemeenten o.a. de Participatiewet, de Wet Sociale Werkvoorziening en de Wet Gemeentelijke Schuldhulpverlening uit). In haar vrije tijd vindt zij het leuk om te tennissen, wandelen, tafelen, tuinieren en het volgen van sport en sporters, op tv, maar ook op de tribune of aan de zijlijn. Verder als vrijwilligster bij diverse verenigingen en organisaties betrokken (geweest) en krijg hier altijd veel energie van.

Mildred Stok

Mildred Stok

Woont in Woudrichem, getrouwd en moeder van twee kinderen. Werkzaam als investment manager bij ROM InnovationQuarter. In haar vrije tijd bezig met hardlopen en roeien in verenigingsverband. Houdt daarnaast van schaatsen (liefst op natuurijs), zeilen, wandelen en skiën. Sporten is de ideale manier om te ontspannen, energie op te doen en leuke mensen te ontmoeten. Haar ambitie is dat alle inwoners van Altena kunnen sporten of bewegen.

Neem contact op

Heb je een vraag of verzoek aan de Sportraad Altena, dan kun je altijd contact met ons opnemen. 

Vul in de velden hiernaast je gegevens en bericht in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1 + 13 =